lördag 6 december 2008

Äntligen!!!

Brorsan o Bestefar hamtade oss kl 04 am o sen direkt till Arlanda. Dar checkade vi in o sen in pa taxfreen, sen trodde att ví hade lång tid kvar men icke, det var ju direkt till gaten. Där skildes vi o vi, Bananis, mamma o jag åkte till Frankfurt o Brorsan skulle mellan landa i Dusseldorf. Bananis var orolig hela resa om Brorsan var OK. Hon var inte gnällig alls, sov inte speciellt länge heller. Vi ritade o spelade kort, vi kollade på WALL E o Mamma Mia. Det var jobbiga timmar men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...

När vi sen landar så väntar Reese vid entren, el vi trodde det ialf men hon var helt nån annanstans men efter mycket om o men så kom hon äntligen... Bananis rusade över hela byggnaden o ger Reese den STÖRSTA kramen någonsin. Sen var det kramkalas för oss alla, snyft man gråter när man träffas o när man säger hejdå...

Nu var det ju bara o vänta på brorsan som skulle komma in 2 tim senare, så vi går o sätter oss. Reese frågar om vi vill ha ngt att äta o mamma säger - nää vi har ju just ätit!

Så jag o Bananis fikar o sen så kommer Reese o säger att mamma vill ha en sandwich?? Så ni vet nu när vi är in THE BIG country så kommer ju även en STOR macka... Åh vem var det som sa att - vi just hade ätit...!!! hhahhah

Bananis fick en sprite o hon sitter där i sin egna lilla värld o bubblar massa bubblor o sen säger hon - det luktar simbassäng i min dricka!! Vi ALLA gapflabbar, kanske ett " u have 2 b there moment" men vi skrattade så vi grät.

Det tog tid för Brorsan o komma, vi var lite oroliga över honom allihopa inte bara Bananis. Han hade ju ingen aning att man skulle ha ngr viktiga lappar som tullen ska ha, så vi fick ringa honom DIREKT när vi visste att han landat, men han kan ju så han fixade till det o sen ÄNTLIGEN kom han oxå ut. Så när vi äntligen kommer till bilen, så står det en liiten snygg röd sportbil o så säger Bananis - Är det den där bilen vi ska åka med??
VI är 5 st människor o packning som bara den... Så även här fick vi gapgarva.. Reese bil stod på andra sidan, en RAM en Dodge bil STOR som ett hus..
Till middag vart det en tripp till den GYLLENE FÅGELN...
Sen hem o hälsa på Wentworth Miller o Kalle o KRAMAS o ge en massa roliga paket.
Drack lite vin o snackade innan vi gick o la oss, det vart en tidigt kväll men härligt att vara här...

1 kommentar:

Anonym sa...

Jimmy är ju en säker lirare när allt kommer omkring, när han var 7 år åkte vi till Kreta då han kom bort på flygplatsen medans vi hjälptes åt med Robin.

"TIPS VÄND ALDRIG RYGGEN TILL DINA BARN"

När vi äntligen fann honom så frågade jag hur han skulle göra om han kom bort med lite skarp röst.
Jaa jag säger bara Stockholm sweden sen är det bara att åka hem....
Jag tror den visan är lite svårare nu men allt verkar ju ha gått bra i alla fall.
Här har vi +-0 grader ishalka men annars ok.
Robin har varit på Drömmen i helgen och Marie och Jag har valt golv till Jimmys lägenhet efter hans önskningar.
Ha det så trevligt.

mvh Robin Anders och Marie