fredag 12 december 2008

Vaktmästare!!


EXAMENS DAG för syster REESE.
Snygg kl 7am är ju ovanligt, o alla var finklädda. Ilfart till "FAU" Florida Atlantic University, jag ska byta skor, mamma spiller kaffe på bilmattan, vi hittar inte någon lappbeskrivning till hatten, grrr Reese säger - ARGGG Vi måste åka nu!!! Järnet ialf till skolan o Wentworth är framför oss, för han ska lämna lilla Kalle. I bilen har han med sig morfar, Barbapappa o M. Vi träffas senare på Parkeringen o då är det en lite typ a al golfbil som kommer o vill skjutsa oss till entren, så in i bilen o så slipper vi gå. Nu fottas det framför entren o det var väl himla tur att vi gjorde det för efter cermonin så var det ju knökfullt där.
VARFÖR är det alltid sååå tråkigt på såna här tillställningar, LÅÅÅNGA tal så man storknar. 600 st skulle få betyg torsdag den 11/12 på förmiddagen o sen skulle det vara 2 andra utdelningar denna dag o två på fredagen, så herregud går det några människor kvar på skolan om alla dessa tar examen nu???
Reese har ju läst "MBA" Master of Buisness Adminastration + ngt annat konstigt tjohej, men jag har alltid kallat henne för VAKTMÄSTARE, mycket enklare. Hon är min vaktmästare.
Dem ialf fick sitt betyg först, stolt gick dem fram o fick betyg o skulle ta ngn snubbe som kallar sig för president i hand o ngt som var jätte viktigt för killen var att dem skulle kolla varandra i ögonen en kort sekund. Hoppas killen inte har handsvett o är vindtyrig, för då kan man ju inte hålla sig för skratt..hahhahhahha (Reese tillägger att han hade lite foundation på sin näsa så att han skulle se brun o fräsch ut, men är det verkligen fräscht om MAN ser foundationet??)
Sen var det ju ett par till kan man väl säga, kanske 570 st till, så det var bara att hålla ut, Bananis o PeterP somnar ju givetvis, men vad gör väl det.


CONGRATULATION SISTER

Jag o gänget här är såååå glada o önskar dig lycka till i ditt liv nu, utan att springa på olika klasser o plugga utan bara att gå till jobbet o sen umgås med din härliga familj...

Lunch var på Cheescake Factory, där det beställdes olika maträtter o vilka GRANDE maträtter det kom in (bilder visas senare). Där gav mormor, Bananis o jag ett litet paket till henne, där vi hade gjort ett smycke till henne fr "Vilda Victoria" (reklam reklam) där det stod
"MBA ops mgmt".
På kvällen ordnades det kalas för henne! Morfar, Barbapappa, M, Snäckan o schampoo kom över o vi givetvis. Härliga ribs, ris, sallad o tårta för att fira dagens DROTTNING.
Morfar hade ett fint tal o jag hade ett roligt tal att hon nu äntligen klarade sin "vaktmästar examen" hihihihihi.
Kvällen avslutades med Xante o chokladtårta o en härlig dag att minnas....

Puss syster du är BÄST!!

Inga kommentarer: