söndag 4 januari 2009

Råttfällan äger

Loftsängen stannar, vart 17 ska den vara om jag inte får såld den o lite möblering så blir det ju bättre ljusare o mer yta i rummet. Allvarligt, vet ni vilket jobb det var att plocka ihop den, hur sjukt jobbigt är det då inte o ta isär den..hmmm
PeterP o jag spelade råttfällan, skip-bo o memo igår o drack cider istället, mycket trevligare ialf. Sen vart det ngn film på kanal 1 tills kl 2 på natten.
Bananis vaknade ganska sent o äntligen somnade hon i sin säng. Så jag sockerkakamamma, fixade en kaka eftersom vi får besök idag av KORKIIIIIIIIIIS... äntligen hoppas lillemannen kommer oxå så det blir full fart.
Nu ska här städas o fixas dem kommer ju snart.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej mia, nu är jag här och tittar in. Du din loftsäng är precis en sådan som alicia vill ha. hur mycket säljer du den för? Hoppas att ni får ett par sköna dagar nu innan skolan drar igång igen.Cissi årsta

tookmia sa...

Hmm först vill hon ha den o sen vill hon inte ha den...men hon har den ett tag till. Blocket har massor av den o den är inte dyr där alls.. Lycka till! Kul att du tittade in, hoppas du fortsätter...;)